BALANCE: Identity - Leadership - Communication

Balance este un curs care se bazeaza pe trei principii esentiale pentru viata noastra ca medici stomatologi. Metaforic vorbind, este ca o piramida, o piramida cu trei etaje.

La baza ei se afla primul principiu care tine de noi ca individ, despre cum ne gasim si gestionam resursele noastre, despre nivelul de energie pe care-l avem si cum sa-l mentinem asftel incat sa fim in cea mai buna stare pentru oamenii din jurul nostru, fie ca e vorba de familie, echipa sau de pacienti. Mai mult, este despre stabilirea valorilor dupa care se ghideaza fiecare din noi in viata si in munca noastra, despre mediul pe care dorim sa il creem si energia pe care vrem sa o avem in jurul nostru.

Peste acest principiu vine urmatorul, care tine de mediul din jurul nostru, despre echipa pe care o formam, si anume cum sa gasim oamenii potriviti noua, care impart aceleasi principii si valori cu noi. Cum stim sa transmitem informatia, ceea ce ne dorim si ne asiguram apoi ca a fost primita si implementata, despre cum stim sa ascultam oamenii din jurul nostru, pe scurt, despre comunicarea in echipa. Iar ca echipa sa poata creste impreuna, armonios, este nevoie creerea unui mediu de siguranta, de stimularea apartenentei la grup si despre mijloace de armonizare in echipa.

Obiectivul acestui principiu este sa putem functiona in echipa ca un intreg, ca un organism unic care sa transmita valorile si principiile mai departe, catre pacienti, colaboratori si alti oameni din jur.

Al treilea principiu, varful piramidei este despre leadership si despre clinica ca un sistem. Elementele abordate sunt rolurile oamenilor in echipa, diferite modele de leadership, gestionarea aspectului financiar intr-un business si protocoale respectiv implementarea lor pentru a face tot sistemul cat mai fluid, previzibil si usor de implementat.


Practic

Zi 1: Invatarea diferitelor practici menite sa ne ajute sa pastram un nivel ridicat de energie, lucram cu starea de prezenta si resursele noastre
Zi 2: Simularea interviurilor pentru angajarea asistentelor de cabinet sau medici colaboratori
Zi 3: Simularea unui cabinet, cu unul sau mai multe Unituri din punct de vedere financiar, al echipei si al protocoalelor

Teorie

Zi 1:
• Corp
• Energie
• Prezenta

Zi 2:
• Comunicarea in echipa
• Mediu de siguranta
• Apartenenta si armonizare

Zi 3:
• Gandire sistemica intr-un cabinet
• Leadership
• Partea financiara si protocoale de lucru

MORE INFO:

Lecturers: Roxana Petcu, Sorin Geana, Dan Lazar
Maximum places: 12
Date: 22-24 June 2023
Language: Romana
Price: 1.500 EUR

Roxana PETCU

Sorin GEANA

Dan LAZAR

22-24 June 2023Zona montana (se va comunica ulterior)


AVAILABLE PLACES: 12 participants       LANGUAGE: Romana


lazarlearning@gmail.com
+40 359 430 400

1.500 EUR

Prices are in Euro and contain VAT.
Modalitati de plata: & Transfer Bancar